Vic
+15
ZellA
Dava
zgubidan
Robbie
Roy
ivana9911
Mar'No
Vanda
goca
kaspaaa
A.
marko
Auron
Nenson
bonjasky
19 posters
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Vic
Muća,koje godine se desila 1914.?
Muća: 1862
Točno.
HAHAHAHAHAHAAHA
Točno.
HAHAHAHAHAHAAHA
beZze- Neni dao/la guzice. osim Ivane911 ljepotice
- Broj postova : 387
Registration date : 12.01.2008
hahahah rekoh ti mućo ahahahha plus sto iam glupu facu i najace odgovore ima hahahbeZze je napisao/la:Muća,koje godine se desila 1914.?
Točno.
HAHAHAHAHAHAAHA
Nenson- Admin
- Broj postova : 649
Registration date : 03.01.2008
"tko radi taj i grijesi"-rece pijetao i sidje sa patke
Vanda- Neni dao/la guzice. osim Ivane911 ljepotice
- Broj postova : 419
Došla mlada i zgodna novinarka najstarijem čovjeku u hrvatskoj da napravi intervju i prvo ga pita: - Vi ste stari, sigurno ste imali mnoštvo sretnih događaja u životu! koji vam je najsretniji? Starac malo misli... - Jednom mi se izgubila najljepša ovca, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i noći, kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili. Novinarka malo zbunjena će nato: - Zapravo sam mislila na više duhovni događaj. - Pa dobro - reče starac - jednom mi se izgubila najljepša krava, ja i cijelo selo tražili smo je 7 dana i noći, a kad smo je našli bili smo tako sretni da smo je svi naguzili. . Novinarka sva očajna vuče zadnju kartu: - A koji vam je najtužniji događaj u životu? - Jednom sam se ja izgubio ...
Shara- Kloshar
- Broj postova : 41
Registration date : 09.01.2008
danas pita prof. iz hrv znate li sta je bumerang kazemo svi ono znamo bacis i vrati se tebe kaze pranjic sta ako se nevrati istajm ja i kazem onda je taj bumerang iz konjica
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
Vanda je napisao/la:danas pita prof. iz hrv znate li sta je bumerang kazemo svi ono znamo bacis i vrati se tebe kaze pranjic sta ako se nevrati istajm ja i kazem onda je taj bumerang iz konjica
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Shara- Kloshar
- Broj postova : 41
Registration date : 09.01.2008
Piše Fata pismo bratu u vojci:
• Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše...
Drugo pismo:
• Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše.
Treće pismo:
• Približava se vašar u Ivanjici. Ja bih rado išla, al' se tajo nešto nećka...
• Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše...
Drugo pismo:
• Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše.
Treće pismo:
Poređa lav sve životinje na liticu i kaže:
• Ko ima muda da skoči sa litice biće moj najbolji drug i može da mi jebe ženu.
Gledaju se životinje zbunjeno između sebe, gledaju se tako, prođe sat vremena, dva, tri sata i ništa se ne dešava. Lav odluči da ode pošto vidi da niko ne sme da skoči, kad posle 5 minuta čuje se TRAS. Lav dotrča do litice, pogleda dole i vidi medu kako ustaje i briše prašinu sa sebe. Medo pogleda gore i kaže:
• Tebi, lave, ću da jebem ženu posred pičke, a ti, zeko, jebaću ti mamicu!!!
• Ko ima muda da skoči sa litice biće moj najbolji drug i može da mi jebe ženu.
Gledaju se životinje zbunjeno između sebe, gledaju se tako, prođe sat vremena, dva, tri sata i ništa se ne dešava. Lav odluči da ode pošto vidi da niko ne sme da skoči, kad posle 5 minuta čuje se TRAS. Lav dotrča do litice, pogleda dole i vidi medu kako ustaje i briše prašinu sa sebe. Medo pogleda gore i kaže:
• Tebi, lave, ću da jebem ženu posred pičke, a ti, zeko, jebaću ti mamicu!!!
ovaj mi se svidabeZze je napisao/la:Piše Fata pismo bratu u vojci:
Drugo pismo:
Treće pismo:
Nenson- Admin
- Broj postova : 649
pita nas danas profesor sto su muskarci pametniji od zena mi ono neznamo kada on tata pa mi muskarci imamo 2 glave HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3