sta mislite o tome da li ce ovaj forum..nalicit na gelipo???
+15
goca
Roy
...IrIs..
NoA
Anushka
bonjasky
Dava
Denka
ZellA
A.
Auron
kaspaaa
Nenson
*IneS*
enka007
19 posters
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: sta mislite o tome da li ce ovaj forum..nalicit na gelipo???
@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
Anushka- Neni dao/la guzice. osim Ivane911 ljepotice
- Broj postova : 182
Registration date : 03.01.2008
jašta neno pokaži muNenson je napisao/la:ma dzaba ti je sad.... degenek ti je .... des mi malu strasit cccccc
Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
dje to zivis da i ja virim
enka007- Forumski ajvan
- Broj postova : 139
Registration date : 06.01.2008
hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
bonjasky- Forumski ajvan
- Broj postova : 104
NoA- Forumski ajvan
- Broj postova : 79
Registration date : 04.01.2008
e nema više sad sam na šestom i malo sam narasla pa me sad stidenka007 je napisao/la:Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
Anushka je napisao/la:e nema više sad sam na šestom i malo sam narasla pa me sad stidenka007 je napisao/la:Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
posudit cu ja od vatrogasaca kola:D
enka007- Forumski ajvan
- Broj postova : 139
hahahahh, ma svačega je na onom rudniku bilo...u one tri godine što sam tamo živila svašta sam vidilabonjasky je napisao/la:hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
. . a slusaj ove price sad hahaha samo cu maloAnushka je napisao/la:hahahahh, ma svačega je na onom rudniku bilo...u one tri godine što sam tamo živila svašta sam vidilabonjasky je napisao/la:hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
sjedim ja na kavi neki dan na rudniku , i kraj mene ova jedna cura starija sto zivi onde kraj igralista i prica ona s prijateljicom ko kakva su ova danasnja djeca nemoze se od njih spavati i nemozes im nista reci , upadam ja Ja boze sacuvaj sta je ovo mi smo dobri bili hahaha kad ona ustade napade me VI VI STE NEMOGUCI BILI VI STE DO ZORE OSTAJALI ZATO OVI I JESU OVAKVI JER SU OD VAS POKUPILI SVE , kad se citava slasticarna okrenu gleda u mene ja
p.s. i bolje ti je sto si otisla ,sad je jos gora situacija !
bonjasky- Forumski ajvan
hahah ma najžešće su mi one škipe autima bile, u 2 po noći kad zaškripi tamo kod afrike oduzmem se sva, u goloj vodi se budila, to je za infarkte bilobonjasky je napisao/la:. . a slusaj ove price sad hahaha samo cu maloAnushka je napisao/la:hahahahh, ma svačega je na onom rudniku bilo...u one tri godine što sam tamo živila svašta sam vidilabonjasky je napisao/la:hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
sjedim ja na kavi neki dan na rudniku , i kraj mene ova jedna cura starija sto zivi onde kraj igralista i prica ona s prijateljicom ko kakva su ova danasnja djeca nemoze se od njih spavati i nemozes im nista reci , upadam ja Ja boze sacuvaj sta je ovo mi smo dobri bili hahaha kad ona ustade napade me VI VI STE NEMOGUCI BILI VI STE DO ZORE OSTAJALI ZATO OVI I JESU OVAKVI JER SU OD VAS POKUPILI SVE , kad se citava slasticarna okrenu gleda u mene ja
bonjasky je napisao/la:. . a slusaj ove price sad hahaha samo cu maloAnushka je napisao/la:hahahahh, ma svačega je na onom rudniku bilo...u one tri godine što sam tamo živila svašta sam vidilabonjasky je napisao/la:hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
hahahahahahahahahahahaha
Auron- Svačija kuja
- Broj postova : 1002
to su orlacki i rastanski piloti ! hahaha sad je situacija boze sacuvaj . . .Anushka je napisao/la:hahah ma najžešće su mi one škipe autima bile, u 2 po noći kad zaškripi tamo kod afrike oduzmem se sva, u goloj vodi se budila, to je za infarkte bilobonjasky je napisao/la:. . a slusaj ove price sad hahaha samo cu maloAnushka je napisao/la:hahahahh, ma svačega je na onom rudniku bilo...u one tri godine što sam tamo živila svašta sam vidilabonjasky je napisao/la:hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
bonjasky- Forumski ajvan
...IrIs..- Forumski ajvan
- Broj postova : 86
ma koga briga kakvo je tebi...IrIs.. je napisao/la:meni je ok..
NoA- Forumski ajvan
- Broj postova : 79
E nece oca mi. Treba sacekat malo da vidimo kako ce se razviajt situacija. Ako postane nesto ˝ozbiljno˝, onda imam ja par prijedloga. Sto se tice djece zbog njih smo pobjegli s Gelipa i nas svemoguci admin Robbie nije toliko glup da ih pusti ovdje.
Roy- Neni dao/la guzice. osim Ivane911 ljepotice
- Broj postova : 294
kaspaaa- Neni dao/la guzice. osim Ivane911 ljepotice
- Broj postova : 199
bonjasky je napisao/la:hahahahahaha ko zna sta smo mi radili gledajuci te hahahaha hahaha ! zajebajem se , koliko ja znam to nismo radili sto se tebe tice , al smo jednom ufatili u onoj zutoj zgradi dvoje i coek nas polugol gonjo po rudniku !Anushka je napisao/la:@draško: ma neam pojma ja ko je to reko, al garant su na mene mislili hahahah jer tamo prozo od sobe bio kod zlate, a nema roletna, a mene uvijek bolio kurac ko gleda hahahahaha
i to dobrih 6 sati je bar gonjo hahhahhah koja je ono scena bila nisu istine
goca- Kloshar
- Broj postova : 65
Registration date : 07.01.2008
Roy je napisao/la:E nece oca mi. Treba sacekat malo da vidimo kako ce se razviajt situacija. Ako postane nesto ˝ozbiljno˝, onda imam ja par prijedloga. Sto se tice djece zbog njih smo pobjegli s Gelipa i nas svemoguci admin Robbie nije toliko glup da ih pusti ovdje.
živio govornik
Auron- Svačija kuja
Treba smanjit ovaj offtopic , ne more bola ovo vako vise
Evo mogli smo se stvarno dog. da malo manje idemo u offtopic , da bude ako nista pregledije
I prestanite toliko spamati
Evo mogli smo se stvarno dog. da malo manje idemo u offtopic , da bude ako nista pregledije
I prestanite toliko spamati
Upravo tako ... a sto se tice djece , budi uvjeren da ih nece bitiRoy je napisao/la:E nece oca mi. Treba sacekat malo da vidimo kako ce se razviajt situacija. Ako postane nesto ˝ozbiljno˝, onda imam ja par prijedloga. Sto se tice djece zbog njih smo pobjegli s Gelipa i nas svemoguci admin Robbie nije toliko glup da ih pusti ovdje.
to i zabrani doublequote,iljadu kvotanja bude nidje veze ne mo's pofatatAuron je napisao/la:Roy je napisao/la:E nece oca mi. Treba sacekat malo da vidimo kako ce se razviajt situacija. Ako postane nesto ˝ozbiljno˝, onda imam ja par prijedloga. Sto se tice djece zbog njih smo pobjegli s Gelipa i nas svemoguci admin Robbie nije toliko glup da ih pusti ovdje.
živio govornik
Denka- Forumski ajvan
- Broj postova : 149
treba stavit max 3 kvota, da se ne prave piramide
Roy- Neni dao/la guzice. osim Ivane911 ljepotice
- Broj postova : 294
Roy je napisao/la:treba stavit max 3 kvota, da se ne prave piramide
slažem se, nepregledno bude
Auron- Svačija kuja
bonjasky je napisao/la:... moje misljenje nije toliki problem ko je koje godiste ,bitnije je da imamo nesto gdje se mozemo zajebavati da se mozemo hakati i da se niko nece naljutiti ! molim vas nemojte me vise
p.s. posto sam ajvan !
tesko je da se necu naljutit na tebe
A.- Svačija kuja
- Broj postova : 951
A. je napisao/la:bonjasky je napisao/la:... moje misljenje nije toliki problem ko je koje godiste ,bitnije je da imamo nesto gdje se mozemo zajebavati da se mozemo hakati i da se niko nece naljutiti ! molim vas nemojte me vise
p.s. posto sam ajvan !
tesko je da se necu naljutit na tebe
što bi se na njega ljutila, on ti je duša od čovjeka
Auron- Svačija kuja
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4